Aktiv Ferie for hele familien

Booking

Området omkring Klitmøller er som skabt til aktiv ferie. Her er mange varierende cykelruter, golfbaner, Europas bedste surfområde og masser af storslået natur til raske traveture.

Beliggenheden ved havet gør at naturoplevelser ved Klitmøller ofte forbindes med vand. Især har surfing og havkajak sejlads vundet indpas. Men oplev også det bakkede landskab skabt af Istiden, de unikke klitlandskaber eller freden og roen i klitskovene.

I Klitmøller er der kort til alting, og der er masser af stier og afmærkede ruter, som gør det let for børn og voksne at bevæge sig og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Herunder har vi samlet en række links, som gør det let for dig og din familie at komme i gang. Linkene er opdelt efter emne.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig i informationen, så kik forbi - god fornøjelse!

VANDRETURE
Ved Klitmøller kan I hygge jer sammen på vandreture i Nationalpark Thy, langs stranden, i byen og ved havnen eller i skoven.

En lille rask gåtur i Klitmøller bringer dig langs havet og gennem klitter, og hvis du ønsker en længere tur, er Nationalpark Thy den oplagte mulighed.

Guidede ture
Vi vil løbende arrangere guidede ture. Derudover er der mange afmærket ruter i skoven, parken eller omkring søerne. Alle vil de give en enestående oplevelse af det vilde Danmark.

Hjortebrøl og velsmagende svampe
I efteråret arrangerer vi guidede ture ud i naturen med en guide fra Skov- og Naturstyrelsen. Vi skal ud og samle svampe, gå en tur i skoven og høre om de forskellige dyr og planter, der er i området.

Der vil desuden også blive arrangeret ture for de morgenfriske, hvor vi skal høre hjortebrøl og måske få et glimt af disse store dyr.

GOLF
Golf er utroligt populært og ved Klitmøller finder I én af de smukkest beliggende golfbaner, Nordvestjysk Golfklub. En smuk park bane hvor den vilde natur og ikke mindst den lumske blæst over træerne kommer i spil.

Banen er i rigtig flot stand. Den er fair, men giver udfordringer for såvel nye som gamle golfere. Golfbanen er beliggende kun 3 km fra campingpladsen.

Nordvestjysk Golfklub har også en flot korthuls bane som måske minder lidt om links golf. Det er god oplevelse for golfere på alle niveauer.

Golfarrangement eller golfskole med overnatning arrangeres efter behov.
Ring for et uforpligtende tilbud.

LØBETURE
I området omkring Nystrup Camping Klitmøller findes et varieret terræn, som indbyder til en rask løbetyr i ferien. Rigtigt mange campister motionerer regelmæssigt, og vil ikke lade en ferie afbryde træningen.

Du kan løbe på stranden, i skoven, på ruter i klitterne eller på en af vore mange mindre veje, så underlaget og terrænet passer til din løbestil.

Rutemåler
Hvis du vil se hvor langt du har løbet eller blot vil planlægge ruten hjemmefra, kan du finde en ruteopmåler på linket her: www.motion-online.dk

På ruteplanneren fra i Form kan du endvidere se andres forslag til ruter. Link: www.iform.dk/ruteplanner

Har du brug for forlag til terræn, underlag eller løberuter, så kik ind i informationen.

CYKLE OG MOUNTAINBIKE
Thys sjældne natur er hjem for et rigt fugle- og dyreliv, som aktive besøgende kan nyde til fods, til hest – eller på cykel.

Her er nyanlagte cykelruter med udkik til både kyst og vildtreservat og med mulighed for stop undervejs, hvor du kan slappe lidt af og samle kræfter.

Læg eventuelt vejen forbi det århundrede gamle Stenbjerg Landingsplads med de gamle, hvide redskabshuse, som fiskerne selv opførte i starten af 1900-tallet. Her kan du i temacentret lære Nationalparken bedre at kende og studere parkens særlige natur, stranden, klitterne, klitheden og klitplantagerne.

MOUNTAINBIKE
Ønsker du mere action og tempo, så pump mountainbiken og tag en rask tur på én af ruterne i klitplantagen. Her får du med garanti pulsen op og sved på panden!

Ved Vandet Sø findes en 6,2 km. lang mountainbike-rute som udgår fra P-pladsen ved 12 km. mærket på Klitmøllervej.

For andre ruter og information – kontakt informationen.

SURFING OG HAVKAJAK
Se vores separate side om disse aktiviteter emne her.


NYSTRUP CAMPING KLITMØLLER · TRØJBORGVEJ 22, KLITMØLLER · DK-7700 THISTED · T: +45 97 97 52 49 · E-MAIL: INFO@NYSTRUPCAMPINGKLITMOLLER.DK